1493883912314003.jpg

Asculta Radio NORO

  

  

 • TURISM MEDICAL 46 – Consultații online video cu medici de top din Austria

  Emisiunea
  Turism medical
  Data
  Autor
  Alexandra Mănăilă


  Peste 1000 de pacienți români în fiecare an merg să se trateze de cancer în centrul privat numărul unu în Europa Centrală și de Est  din Viena, specializat în diagnosticul și tratamentul ultraspecializat al cancerului. În contextul pandemiei de coronavirus, care a lovit întreaga planetă, centrul se extinde cu 8 departamente noi de chirurgie oncologică și oferă opțiunea consultațiilor online video cu medici de top din Austria.

  Realizator: Alexandra Mănăilă


 • MELOTERAPIE 187- Transmiterea noului coronavirus prin cântat și vorbit

  Emisiunea
  Meloterapia
  Data
  Autor
  Alexandra Mănăilă


  În această emisiune vorbim despre modul de transmitere a noului coronavirus, având în vedere că anumite activități precum cântatul și vorbitul au o legătură directă cu COVID-19. Puteți să ascultați opinia dr. Loredana Mitran, șeful secției ORL de la Spitalul Universitar de Urgență Elias despre transmiterea coronavirusului prin vorbire și cântat.

  Realizator: Alexandra Mănăilă

 • PĂRINȚI ȘI COPII 31- Webinare gratuite pentru părinți despre sănătatea orală a copiilor

  Emisiunea
  Părinți și copii
  Data
  Autor
  Alexandra Mănăilă


  60-90% dintre copiii din întreaga lume suferă de probleme dentare, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. În această emisiune veți afla cum împreună, părinți și copii, puteți învinge cariile și puteți avea cele mai sănătoase și frumoase zâmbete din lume, grație campaniei „Zâmbește pentru viitor”, în cadrul căreia părinții sunt invitați să participe la cinci webinare gratuite, susținute de medici stomatologi pediatri și ortodonți.

  Realizator: Alexandra Mănăilă

 • Asociatii de Pacienti - Centrul NoRo Online -

  Emisiunea
  Asociații de pacienți
  Data
  Autor
  Dan Alexandru

  1600408690331679.jpg


  Asociația Prader Willi din România în parteneriat cu Alianța Națională pentru Boli Rare (ANBRaRo) au lansat platforma Centrul NoRo online (www.centrulnoro.ro) pentru extinderea serviciilor Centrului NoRo în mediul online. 


 • Specialist la Microfon - Dr. Raluca Teleanu -

  Emisiunea
  Specialist la microfon
  Data
  Autor
  Dan Alexandru

  1600408446531752.jpg


  Dr. Raluca Teleanu  a  participat la o întâlnire cu părinții copiilor cu acondroplazie orhanizat de Centrul NoRo online. Doamna  doctor este coordonatoare Centrului de Expertiza pentru Boli neurologice pediatrice de la Spitalul Victor Gomoiu din capitala. Sa ascultam dezbaterea!

 • The Planet of Rare Diseases - NGO continuity -

  Emisiunea
  Planeta bolilor rare
  Data
  Autor
  Dan Alexandru

  1600233801812079.jpg


  Today, at The Planet of Rare Diseases we will discuss about NGO leaders who are contemplating or have decided to move on from their existing NGO. We are looking to find out how leaders develop a succession plan within the organization, contemplate a personal transition plan and also preserve their knowledge and experience. Let's listen!

 • TURISM MEDICAL 45 – Industria Balneo și SPA din România în colaps din cauza pandemiei de COVID-19

  Emisiunea
  Turism medical
  Data
  Autor
  Alexandra Mănăilă


  În 2019, peste 2,27 milioane de turiști au cheltuit peste 367,5 milioane de euro în stațiunile balneare din România. În 2020, din martie, odată cu instaurarea stării de urgență cauzată de pandemia de COVID-19, totul s-a oprit. După 6 luni, România continuă să fie singură țară din Europa ale cărei restricții aferente industriei balneare și spa nu au fost ridicate în totalitate. Organizația Patronatelor Turismului Balnear din România, desprespa.ro și Alianța pentru Turism au avertizat că industria Balneo și SPA intră în colaps.

  Realizator: Alexandra Mănăilă


 • MELOTERAPIA – 187 – Muzica disco – anii 80: Blue System și C.C. Catch

  Emisiunea
  Meloterapia
  Data
  Autor
  Alexandra Mănăilă


  Continuăm în această emisiune seria dedicată muzicii disco a anilor “80 cu Baltimora, Blue System și C.C. Catch, o regină a discotecilor continentale. Ne vom reaminti de hituri celebre precum “Tarzan Boy”, Sorry Little Sarah”, Magic Symphony” sau „I Can Lose My Heart Tonight, melodii care au trecut cu brio proba timpului.

  Realizator: Alexandra Mănăilă

 • PĂRINȚI ȘI COPII 30 - Siguranța copiilor la școală în plină pandemie de COVID-19

  Emisiunea
  Părinți și copii
  Data
  Autor
  Alexandra Mănăilă


  Începerea noului an școlar va debuta total diferit față de ce știam până acum, fiindcă stă sub semnul pandemiei de COVID-19. Dragi părinți și elevi, aflați în această emisiune care sunt regulile și recomandările de conduită sanitară pe care școlarii trebuie să le adopte odată ce sună clopoțelul, în clasă, în școală, în drumul spre școală și spre casă.

  Realizator: Alexandra Mănăilă


 • Specialist la Microfon - Boala Fabry -

  Emisiunea
  Specialist la microfon
  Data
  Autor
  Dan Alexandru

  1599717506926308.jpg


  O emisiune despre Boala Fabry si provocările pacienților cu acest diagnostic și alte boli rare din perspectiva specialiștilor a atras atenția asupra provocărilor actuale și accesul la tratament pe timp de pandemie. În timp ce exista un cadru legal pentru ca acest lucru sa fie posibil, cel puțin pana în 30 septembrie, pacienții au rămas uneori fără tratament, de frica sa meargă la spital pentru perfuzii. Dr. Nicolae Fotin a menționat ca ar fi interesant de analizat câți pacienți au apelat la îngrijirea la domiciliu în ultimele luni. Haideți sa ii ascultam!

Abonează-te la